לפני שאנו שואלים איך אוכלים שורש כורכום , ראשית כדאי לנו להבין מהו בעצם השורש הייחודי הזה. הכורכום הוא צמח רב-שנתי, בעל צבע כתום וקליפה חומה. רבים מאיתנו מכירים את שורש הכורכום ממאכלים של עדות המזרח, כגון הודו ומרוקו. רבים מאיתנו לא יודעים כי בעבר הרחוק, עדות המזרח אף נעזרו בשורש המרפא הזה, כדי לסייע לאנשים רבים להחלים ממחלות שונות, מהצינון הקל ביותר ועד לדלקת ריאות ואפילו פצעים או יובש בעור.

איך אוכלים שורש כורכום – כורכומין:

לפני שאנו שואלים איך אוכלים שורש כורכום, ראשית כדאי לנו להבין למה כדאי לנו לעשות זאת. שורש הכורכום מכיל חומר פעיל הקרוי כורכומין. התרכובת הזו מכילה כמות מכובדת של ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון, אשר הופכים אותו לשורש מרפא יעיל ואיכותי.

למרות היותו בריא מאוד לגופנו, לא משנה איך אוכלים שורש כורכום, הוא לא מכיל הרבה מאוד כורכומין ולא נספג בגוף בקלות. לכן, אם אנו תוהים איך אוכלים שורש כורכום מטעמי בריאות, כדאי לנו לשקול לקחת תוסף כורכומין, המכיל ריכוז גבוה של כורכומין ואף נספג בצורה יעילה יותר בגופנו, בזכות הרכיבים שמכיל התוסף.


להזמנה ישירה של כורכום - לחצו כאן

איך אוכלים שורש כורכום:


הכורכום הוא שורש טעים ובריא, אשר כדאי לנו לשלב בתזונה היומיומית שלנו. ניתן להכין ממנו תבשילים נפלאים, מאכלים מסורתיים, חליטות תה ואף שייקים למיניהם.

איך אוכלים שורש כורכום – שייק כורכום:

 

מצרכים:

 

• כוס אחת של אננס/תפוז/לימון קפוא


• כוס אחת של מנגו/קיווי/תות קפוא


• כוס של מים קרים


• כפית של ג'ינג'ר כתוש


• כפית כורכום


• ניתן לעשות שייק על בסיס קרם קוקוס. ניתן להוסיף לשייק אגוזי קשיו, תרד, סלרי, תפוחים, מלון, תמר ועוד.

 

הוראות הכנה:

 

• נכניס את כל הרכיבים לבלנדר ונטחן אותם, עד שהשייק מוכן.


להזמנה ישירה של כורכום - לחצו כאן