טיפים לבחירת מנות דלות שומן וקלוריות במסעדה
החלטתם לצאת למסעדה, נהדר!
כדאי לתכנן מראש: באותו היום איכלו את הארוחות הקלות בבית ואת הארוחה העיקרית במסעדה.
מומלץ להזמין מאכלים מוכרים ולא תבשילים שאינכם יודעים את תכולתם, מטוגנים, מוקרמים, ברטבים או מצופים. שתו מים לפני הארוחה על מנת לחוש תחושת מלאות.
הרשו לעצמכם לשאול, להתייעץ ולשנות את ההזמנה – אם המנה גדולה, חלקו אותה עם בן זוגכם לארוחה.
בחרו מנה ראשונה על בסיס ירקות – סלט גדול או מרק, במידה ומגיע עם מתבל אז כדאי לבקש שיגיע בצד, איכלו לאט ובהנאה.
מנה עיקרית יכולה להיות דג אפוי או סושי, חזה עוף או פרגיות או הודו, פילה או סינטה, רק בקשו ללא חמאה או שמנת וגם לא מטוגן.
מנה עיקרית קלה יותר יכולה להיות כריך מחיטה מלאה עם פסטרמה או טונה, חזה עוף וסלט. אפשר להוסיף כוסית יין אדום.
נסו לוותר על המנה האחרונה או לבחור סלט פירות או כדור גלידה.