מארז למתחילים אלפא | ALFA MASS
- מותג:
- אישורים: מיוצר ברישיון משרד הבריאות, עומד בתקן GMP
ניתן להחזיר תוך 30 יום כל מוצר שניקנה בטבע בריא באריזתו המקורית מבלי שנפתחה ולקבל את כל הכסף בחזרה. למעט מוצרים אינטימיים שלא ניתן להחזיר על פי חוק.
בלי זיכויים! בלי שוברים! בלי תנאים! בלי שאלות! פשוט כסף בחזרה!
כתובת להחזרות: ת.ד. 13107 תל אביב 6113002
יש לתאם את החזרת המוצר עם שירות הלקוחות בטלפון: 03-6485501
ההחזרות יבוצעו בכפוף לתקנון.
החודשים הראשונים של האימון הם החשובים ביותר. שרירים ומפרקים שנבנים כראוי בתחילת הדרך יהוו בסיס טוב והכרחי להתפתחות והגעה למטרות הרצויות.
צוות המומחים של אלפא בשיתוף עם מר עולם, דני קגנוביץ, הרכיבו עבורכם מארז חודשי המותאם בדיוק לשלב זה.
מתאמן בתחילת דרכו עולה יחסית מהר במסת שריר ובשל כך הגוף שורף הרבה יותר קלוריות. על מנת להמשיך ועלות במסת שריר ולא להיתקע אנחנו צריכים תוספת של קלוריות ולכן מומלץ לצרוך גיינר. גיינר הוא תחליף לארוחה, בוסט טוב של קלוריות ועוזר במיוחד לתקופת האימון הראשונית.
מתי כדאי לקחת: ביום אימון – בבוקר ואחרי אימון , ביום מנוחה – בבוקר וערב
כשרות: בהשגחת הרבנות ראש העין. טעם שוקולד - כשר חלב ישראל. יתר הטעמים - כשר חלב נוכרי.
לפרטים נוספים על ביג מאס גיינר
מינרל חיוני מאד לכל מתאמן. במזון שאנו צורכים המינון של המגנזיום נמוך ולכן יש צורך בתוספת.
מתי כדאי לקחת: אחרי ארוחת בוקר ובארוחה אחרי האימון
כשרות: בהשגחת הרבנות גליל תחתון
לפרטים נוספים על מגנזיום אוקסיד
בתקופת האימון הראשונית הגוף צריך להסתגל לפעילות מוגברת של השרירים ולעומסים על המפרקים והעצמות. אומגה 3 הוא שומן חיוני לגוף המסייע להתאוששות העצמות והמפרקים. כמו כן, הוא אנטי דלקתי ומסייע בהתאוששות מפציעות.
מתי כדאי לקחת: אחרי ארוחת בוקר
כשרות: בהשגחת בד"ץ חוג חתם סופר פ"ת
עוד דברים שחשוב לנו שתדעו: