משלוח חינם תמיד בכל הזמנה  |     עסקה בטוחה: התחרטת? תחזיר!

התחברות למועדון VIP

מייל:

סיסמא:

שכחתי סיסמא
לא VIP? לחץ להצטרפות בחינם!
סל הקניות שלי ערוך סה"כ: 0   ₪ לקופה
 
 

חדשות ומבצעים

כתבות

ספרו עלינו

פשטידת תרד, טופו ועשבי תיבול

 

מי אמר שאי אפשר לחגוג את שבועות בלי גבינות??

 

 

חומרים לתבנית בגודל 28 ס"מ:

 

1 ק"ג תרד נקי מגבעולים ושטוף היטב

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן שמיר קצוץ

חופן נענע קצוצה

4 שיני שום כתושות

1/2 כוס פשתן טחון (מומלץ לקנות שלם ולטחון לבד במטחנת קפה או מטחנת תבלינים)

300 גרם (1 קוביה) טופו טחונה היטב במעבד מזון

2 בצלים בינוניים קצוצים

2 כפות שמן זית

5 כפות גרעיני חמניות

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

 

2. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים תרד קצוץ וטופו טחון ומערבבים היטב כ- 6 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את  עשבי התיבול הטריים, שום, פשתן טחון ותבלינים ומערבבים היטב.

 

3. מפזרים על העיסה גרעיני חמניות.

 

4. מעבירים לתבנית משומנת לכ- 30 דקות עד להשחמה

 

 

בתיאבון!!

 

מוצרים הקשורים לכתבה