משלוח חינם תמיד בכל הזמנה  |     עסקה בטוחה: התחרטת? תחזיר!

התחברות למועדון VIP

מייל:

סיסמא:

שכחתי סיסמא
לא VIP? לחץ להצטרפות בחינם!
סל הקניות שלי ערוך סה"כ: 0   ₪ לקופה
 
 

חדשות ומבצעים

כתבות

ספרו עלינו

קקאו / חמאת קקאו

מתקבלת מפרי עץ הקקאו, היא מהווה מרכיב פעיל במשחות עור קוסמטיות וסבונים יוקרתיים כיוון שהיא ידועה כנוגדת חמצון חזקה ובעלת תכונות מרגיעות מתח נפשי.


מוצרים המכילים קקאו / חמאת קקאו

לרשימת הרכיבים המלאה