משלוח חינם תמיד בכל הזמנה  |     עסקה בטוחה: התחרטת? תחזיר!

התחברות למועדון VIP

מייל:

סיסמא:

שכחתי סיסמא
לא VIP? לחץ להצטרפות בחינם!
סל הקניות שלי ערוך סה"כ: 0   ₪ לקופה
 
 

חדשות ומבצעים

כתבות

ספרו עלינו

שמן קוקוס

אגוז הקוקוס ידוע כבעל תכונות מחזקות ומרעננות, משככות גזים ויעילות למערכת העיכול, מטהרות את הדם ומטפלות בבעיות בדרכי השתן. בקוסמטיקה נהוג להשתמש בשמן הקוקוס לטיפוח הפנים, הגוף והשיער. שמן הקוקוס יעיל לטיפול בעור מגורה, בכוויות ויובש, מונע קשקשים, יעיל בעיצוב השיער, וכשמן אמבט מרגיע.


מוצרים המכילים שמן קוקוס

לרשימת הרכיבים המלאה