3 מתכונים שונים ומפנקים עם אבקת החלבון שלכם
שייק מסורתי, פנקייק מושחת וארטיק מרענן. שלושה מתכונים שישדרגו לכם את שיגרת התזונה באימונים, ויתנו לכם בוסט טעים של חלבון לאורך כל היום.
אבקת חלבון היא מצרך הכרחי בשיגרת יומו של כל מתאמן וספורטאי, אבל גם לוותיקי המתאמנים ולגדולי הספורטאים, מתחשק לפעמים לגוון, לשדרג, או סתם להתפנק.
אבקות החלבון לא רק עשירות בחלבון מי גבינה ודלות בפחמימות, הן גם מהוות תחליף אידיאלי לקמח, קקאו (או בננה, אגוזי לוז, אייס קפה, מה שאתם אוהבים) ואפילו גלידה.
שייק חלבון שוקולד אגוזי לוז, בננה וזרעי פשתן טחונים
שייק מושלם לארוחת בוקר, כגיוון לאחר אימון או סתם כפינוק עשיר בחלבונים, ויטמינים ואומגה 3
רכיבים
2 כפות אבקת חלבון בטעם שוקולד אגוזי לוז
בננה אחת גדולה קפואה, או שתיים קטנות
כוס אחת חלב רגיל, חלב קוקוס או חלב שקדים
4 אגוזי מלך
כף זרעי פשתן טחונים
כמה קוביות קרח
טוחנים הכול בבלנדר ושותים מיד או לוקחים אתכם לחדר כושר ושותים אחרי האימון.
פנקייק חלבון בטעם קוקוס ריבת חלב
דל סוכר, עתיר חלבונים וטעים במיוחד. ארוחת הבוקר המושלמת לשבת בבוקר, או לכל רגע שבו מתחשק לכם משהו מתוק, מבלי לשבור את תזונת האימונים.
רכיבים
3 כפות גדושות קמח כוסמין
2 כפות אבקת חלבון בטעם קוקוס ריבת חלב
2 ביצים גדולות, או 3 חלבונים
חצי כוס חלב שקדים
כפית אבקת אפיה
קורט מלח
הוראות הכנה
מערבבים את הקמח, אבקת החלבון ואת אבקת האפיה בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים, חלב שקדים וקורט מלח. מערבבים הכול למרקם חלק נטול גושים.
מרססים ספריי שמן או ממיסים במחבת כבדה מעט חמאה, יוצקים כל פעם חצי מצקת למחבת החמה, הופכים ומגישים עם פירות פרוסים ומעט סירופ מייפל.
ארטיק חלבון שוקו שוקו
אין דבר מזין ומרענן יותר אחרי אימון, מאשר הארטיק הזה. ראו הוזהרתם, אתם עלולים להתמכר!
רכיבים
2 בננות
כף גדושה אבקת חלבון בטעם שוקולד קוקוס
כוס חלב מכל סוג או כוס מים
4 תמרים מסוג מג'הול ללא הגלעין
כף חמאת שקדים אורגנית
הוראות הכנה
טוחנים הכול בבלנדר עד למרקם חלק ומעבירים לתבנית סיליקון לארטיקים. מכניסים מקל ארטיק לכל מנה ומקפיאים*.
*טיפ- את מקלות הארטיק מומלץ להכניס כעבור כשעה עד שעתיים לאחר שהארטיקים כבר החלו לקפוא, כך תוודאו שהמקלות נמצאים בדיוק במרכז.
בתיאבון!