דלקות גרון הן תופעה שאנו נוטים לחוות לעיתים קרובות, בייחוד בעונת החורף הקרה. תסמינים נפוצים של דלקות בגרון הם נזלת וליחה, שיעול, חולשה בשרירים ואף חום וכאבי אוזניים, בשל הקשר בין מערכת האף-אוזן-גרון. כמובן שבאותו אופן, כאבי גרון יכולים להציג את עצמם לבד ובצורה ממושכת, לכן כדאי לנו להצטייד תרופות סבתא לדלקת גרון.


ההבדל בין זיהום בקטריאלי לבין זיהום ויראלי:

כאשר אנו סובלים מצורך תרופות סבתא לדלקת גרון, בדרך כלל אנו סובלים מדלקת גרון שגרתית, אשר נגרמת בשל שני זיהומים עיקריים:

• זיהום ויראלי – זיהום חיידקי קל יחסית, המתרחש באזור הגרון לבד. בדרך-כלל מחלים תוך מספר ימים.

• זיהום בקטריאלי – זיהום חיידקי ממושך יותר, שעשוי להתפשט לחלקים נוספים בגופנו ללא טיפול, כגון הריאות או הכליות (במקרה של סטרפטוקוקוס).


תרופות סבתא לדלקת גרון:

• סודה לשתייה – תרופות סבתא לדלקת גרון ידועה, בשל איכויות החיטוי שלה. הסודה לשתייה מסייעת לנקות את הגרון שלנו מחיידקים ולסייע לנו להיפטר מליחה מעיקה. כל שעלינו לעשות, הוא לגרגר מים חמימים יחד עם חצי כפית של סודה לשתייה מספר פעמים ביום, כדי למטב את תחושת תרופות סבתא לדלקת גרון.

תמצית זרעי אשכוליות GSE – כמו תרופות סבתא לדלקת גרון רבות, גם האשכולית היא פרי הדר מצוין, שתורם לבריאות הגרון שלנו. תמצית זרעי האשכוליות של חברת נוטרי מכילה נוגדי חמצון חזקים, הקרויים פלבנואידים. הפלבנואידים מסייעים לחזק את המערכת החיסונית שלנו ולסייע לנו להילחם בחיידקים, דלקות, פטריות ואף תופעת הרדיקלים החופשיים.

• דבש – הדבש ממתק טבעי ואנטי-בקטריאלי, שכדאי לנו לאכול ממנו כף פעמיים ביום, כדי ליהנות מסגולות המרפא שלו. הדבש מכיל ריכוז סוכר גבוה בצורה יוצאת דופן, עד כדי כך, ששום חיידק איננו יכול לשרוד במחיצתו. כאשר אנו אוכלים את הדבש, הסוכר נצמד לחיידקים ופיזית "מייבש" אותם, מה שכמובן מביא למוות של החיידק. אנו יכולים לשלב את הדבש בתה, למרוח אותו על לחם או לשלב אותו במאכלים שלנו.