שלישיית פורסקולין פלוס | נוטרי די
- מותג:
- אישורים: מיוצר ברישיון משרד הבריאות, עומד בתקן GMP
- כשרות: כשר למהדרין בהשגחת הבד"ץ חוג חתם סופר בני ברק
- תוקף מוצר: 07/2027
ניתן להחזיר תוך 30 יום כל מוצר שניקנה בטבע בריא באריזתו המקורית מבלי שנפתחה ולקבל את כל הכסף בחזרה. למעט מוצרים אינטימיים שלא ניתן להחזיר על פי חוק.
בלי זיכויים! בלי שוברים! בלי תנאים! בלי שאלות! פשוט כסף בחזרה!
כתובת להחזרות: ת.ד. 13107 תל אביב 6113002
יש לתאם את החזרת המוצר עם שירות הלקוחות בטלפון: 03-6485501
ההחזרות יבוצעו בכפוף לתקנון.
המידע שלפניך הינו מידע מקצועי המבוסס מחקרית לצרכי העשרה על תכונות ויטמינים, מינרלים, חומצות וצמחי מרפא בצורתם הטבעית, לפי המידע העדכני הקיים בנושא כיום בעולם. המונח "צמחי מרפא" מתייחס להגדרה המקובלת ברפואת הצמחים המסורתית ואינו מהווה תרופה כלשהי. יובהר כי המידע מתייחס לרכיבים באופן כללי ואינו מתייחס לתוסף תזונה זה או אחר, ואיננו מהווה המלצה לצריכתם בין אם בצורתם הטבעית ובין אם באמצעות תוסף תזונה כלשהו. על שורש צמח הפורסקוליןשורש צמח הפורסקולין משמש ברפואה המסורתית כדי לסייע בתהליך האצת חילוף החומרים בצורה טבעית ולסייע בתהליך הירידה במשקל. מחקרים מראים ששורש הפורסקולין מסייע בהאצת קצב חילוף החומרים והורדה במשקל [1]. בנוסף, המחקרים מראים כי שורש הפורסקולין משתתף בבקרת תהליכי השומן על ידי האצת תהליך שריפת השומנים ובפחתת תחושת הרעב [2] [3] [4] [5]. במחקרים נמצא, כי בשורש הפורסקולין יש חומר בשם דיטרפן – השביכולתו לסייע בצמצום מצבורי השומן וכך אחוזי השומן בגוף יורדים בהדרגה. בנוסף, נמצא שדיטרפן מעודד תהליך חילוף חומרים טוב יותר של השומנים בגוף [6]. על אצת ספירולינהאצת הספירולינה נחשבת ברפואה המסורתית כמזון על איכותי (סופר פוד) המכיל אינספור רכיבים חיוניים לגוף. על סיבים תזונתיים צמחייםמחקרים מראים כי סיבים תזונתיים משפרים את תהליך העיכול, כי הם מתנפחים בקיבה ומספקים תחושת שובע במהירות ולאורך זמן ממושך. בנוסף, הם מאטים את חילוף החומרים בקיבה [8]. המחקרים מראים כי צריכת סיבים תזונתיים יעילה בהורדה במשקל, ומשפרת את איכות התזונה [8] על אנזימי עיכול ממקור צמחיאנזימי עיכול הם אנזימים המצויים בגוף באופן טבעי, ותפקידם לפרק ביעילות את השומנים, הפחמימות והחלבונים שאנו אוכלים. כשאנו צורכים אוכל מעובד בטמפרטורות גבוהות, או אוכל משומר, מיובש, או מוקפא, אנזימי העיכול שבמזון נהרסים והגוף עובד קשה יותר כדי להפיק אותם.
להלן המחקרים הרלוונטיים. תמיד מומלץ לקרוא ולהתרשם מהמידע: [1] Kerry Bone. Coleus: A new development in the fight against metabolic syndrome X. Townsend Letter: The Examiner of Alternative Medicine (Issue 286), 2007, 1-9 [2] Michael P. Godard, Brad A. Johnson, Scott R. Richmond. Body Composition and Hormonal Adaptations Associated with Forskolin Consumption in Overweight and Obese Men, Obesity Research, vol. 13 issue 8. doi: 10.1038/oby.2005.162 [5] H P Ammon , A B Müller. Forskolin: from an ayurvedic remedy to a modern agent. Planta Med. 1985 Dec;51(6):473-7. PMID: 17345261. DOI: 10.1055/s-2007-969566 [8] Yunsheng Ma, Barbara C Olendzki et al. Single-component versus multicomponent dietary goals for the metabolic syndrome: a randomized trial. Ann Intern Med. 2015 Feb 17;162(4):248-57. PMID: 25686165. PMCID: PMC4456033. DOI: 10.7326/M14-0611. [9] Jay Udani, Ollie Tan et al. Systematic Review and Meta-Analysis of a Proprietary Alpha-Amylase Inhibitor from White Bean (Phaseolus vulgaris L.) on Weight and Fat Loss in Humans. Foods. 2018 Apr; 7(4): 63. PMID: 29677119. DOI: 10.3390/foods7040063 |