אבקת חלבון סופר אפקט | Super Effect
להזמנת אבקת חלבון Super Efect במארז זוגי משתלם לחצו כאן
בכל מנת הגשה של אבקת חלבון סופר אפקט יש כ- 25 גרם חלבון מי גבינה
רכיבים: חלבון מי גבינה מרוכז, חומצות אמינו חופשיות, חומרי טעם וריח, צבע מאכל טבעי (טורמריק) וממתיקים מידע אלרגני: מכיל רכיבי חלב.
מהי כמות החלבון הדרושה למתאמן
צריכה של תוספת
אבקת חלבון אבקת חלבון סופר אפקט דרושה למי שמתאמן באופן קבוע חשובה מאוד על מנת לסייע לרקמת השריר להשתקם במהירות גדולה יותר וכן מסייעת להעלות את מסת השריר (אנבוליזם).
מתאמנים באימוני סיבולת כגון: רצים, רוכבי אופניים, טריאתלטים, אנשי ברזל ומפתחי גוף, צריכים להקפיד שבעתיים על התזונה לפני, במהלך ובסוף האימון.
תזונה נכונה ואכילת כמות חלבונים ופחמימות מספקת בתיזמון הנכון, יכולה להוביל לתוצאות והשגים טובים יותר, להתאוששות מהירה אחרי אימונים ולסייע לגוף להגדיל את מסת השריר.
במהלך אימוני סיבולת ארוכים, מתפרקת רקמת שריר באופן טבעי, לכן חשוב להקפיד על צריכה מועטה של חלבון בשילוב פחמימה, בעיקר בכל ענפי הסיבולת (איש ברזל, אופניים, ריצה למרחקים). תוספת זו תסייע להתאוששות מהירה יותר של השריר במהלך האימון.
מה זה אבקת חלבון מי גבינה
WHEY = מי גבינה.
אבקת החלבון, היא השלמה קלה ונוחה לכמות החלבון הדרושה למתאמן לאחר האימון. האבקה קלה להכנה, נוחה לנשיאה ונספגת במהירות ובקלות במערכת העיכול, בניגוד למזון מוצק כמו טונה/ביצה/קוטג' שזמן הפירוק והספיגה שלהם הוא כ-4 שעות בממוצע! WHEY מכיל רמות גבוהות של חומצות אמיניות חיוניות וזמינותו הביולוגית לגוף גבוהה מאוד.
מתי נצרוך אבקת חלבון מי גבינה ומהו "חלון ההזדמנויות"
תיזמון הארוחה בסיום האימון הינו חשוב מאוד להשגת התוצאות המירביות להתאוששות מהאימון עצמו. מחקרים, שנעשו בשנים האחרונות, הוכיחו כי הזמן האידיאלי ביותר לאכילת הארוחה בסיום האימון הוא עד 45 דקות מתום האימון. הארוחה בסיום האימון ותיזמון נכון שלה יסייעו בבנייה והתאוששות מהירים יותר של מסת השריר.
כמה חלבון לצרוך
הכמות המומלצת מאבקת חלבון סופר אפקט היא בין 20-30 גרם אבקת חלבון, עם סיום האימון.
אני צורך חלבון מאוכל, האם זה מספיק?
חלבון הוא אב מזון חשוב שצריך להיות מצוי בתפריט היומי. חלב, עוף וטונה הם דוגמאות למזון עשיר בחלבון ומהווים מרכיב חשוב בתפריטי תזונה של חובבי כושר רבים. אולם, ערכו הביולוגי של חלבון מי-הגבינה הוא הגבוה ביותר מכל החלבונים, ולכן ספיגתו גדולה באופן משמעותי משאר החלבונים. כשאתה צורך חלבון מי-גבינה אתה מקבל יותר חלבון זמין לשרירים ולבניית רקמות מאשר חלבונים אחרים ממזון. זוהי הסיבה, שתמיד מומלץ לתגבר את צריכת החלבון היומית בעזרת תוסף אבקת חלבון איכותי.